Detta är jag

Efter att ha utexaminerats i massage och sjukgymnastik 1996, utövade jag yrket under två år på La Réunion och i Nya Kaledonien där jag kom i kontakt med osteopati. Tillbaka i Frankrike studerade jag osteopati under sex år samtidigt som jag jobbade med sjukgymnastik.

 

Jag tog examen 2004 men eftersom jag är passionerad av sport fortsatte jag med att specialisera mig inom idrottsvård och att behandla kvinnoproblem inom urogynekologi. 2007 startade jag min egen mottagning för sjukgymnastik, osteopati och massage.

 

Jag behandlade bl a proffsboxare, och ett rugbylag. Jag hjälpte också gravida kvinnor med ryggrads- och bäckensmärtor och tränade upp dem efter förlossningen. 2010 till 2012 genomgick en vidareutbildning i biokinergi. Det är en mjuk men kraftfull och effektiv terapiform, som för in kinesisk medicin i min vård. Det är en metod som lyssnar av kroppen.

 

Jag fortsätter att utbilda mig genom att regelbundet följa seminarier i syfte att berika min vård. Det är de här erfarenheterna som jag gärna vill dela med mig av.